U bevindt zich hier: Personeel » Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Opleidingskosten

VCO Harderwijk-Hierden wil leerkrachten de mogelijkheid bieden zich verder te bekwamen in hun vak. Daarom is VCO Harderwijk-Hierden bereid opleidingskosten geheel of gedeeltelijk te betalen. Zo kunnen leerkrachten een carrièrestap maken en in aanmerking komen voor een benoeming in de LB-schaal.

Schoolleideropleiding

Ambitieuze VCO-leerkrachten die graag willen werken in de leiding van de school, kunnen dit kenbaar maken bij de schooldirectie. In overleg met de bestuurder en P&O kan worden onderzocht wat de mogelijkheden hiervoor zijn binnen onze stichting. Hierbij is er aandacht voor de scholing, voor de studielast, voor de kosten, voor de verwachtingen over en weer en natuurlijk voor de mogelijkheden om op termijn wellicht in aanmerking te komen voor een directeursfunctie.

Specialisten

Op alle scholen werken op termijn een gedragsspecialist, een reken- en een leesspecialist en mogelijk nog andere specialisten. VCO Harderwijk-Hierden stimuleert collega’s de opleiding hiervoor te volgen en is bereid de opleidingskosten voor haar rekening te nemen.

Startende leerkrachten

We hebben speciale aandacht voor de pas-afgestudeerde leerkrachten. Zij krijgen op de school een mentor aangewezen. Bovendien krijgen ze een jaarlijkse, bovenschoolse studiemiddag over een specifieke onderwerp die van belang is voor leerkrachten met weinig ervaring. Verder houden we jaarlijks twee Intervisiebijeenkomsten. We bespreken dan cases van collega’s, langs de lijnen van de Incidentmethode. Collega Kees Hogendorf geeft leiding aan deze activiteiten.

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring bij Stichting VCO Harderwijk-Hierden is
conform de CAO voor het Primair Onderwijs.

Verder bieden wij de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Bapo
  • Fietsregeling
  • Bedrijfsfitness
  • Ouderschapsverlof
  • Eindejaarsuitkering
  • Functiemix
  • Een keur aan opleidingsmogelijkheden (in overleg)