NieuwsRSS

Nieuwsbrief samenwerkingsverband Zeeluwe

Dinsdag 30 januari 2018 - Deze januari-nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Zee... Meer »

Vacature leerkrachten vaste invalpool

Maandag 22 januari 2018 - De poolleerkrachten worden gekoppeld aan 1 of 2 scholen. Hier verzorgen zij kortdurende en middellange vervangingen. Daa... Meer »

Open Dagen

Dinsdag 9 januari 2018 - Let op! Onze Scholen houden hun open dag op verschillende dagen en tijden. Bent u op zoek naar een goede basisschool vo... Meer »

AZC-school van start

Dinsdag 15 november 2016 - We hebben veel geduld moeten opbrengen, maar vandaag is de AZC-klas op CBS De Wegwijzer van start gegaan. Vanmorgen zijn... Meer »

Nieuws van Leonardo

Woensdag 28 september 2016 - Informatieavond voor belangstellenden Leonardo-onderwijs Waarom Leonardo-onderwijs? Hoogbegaafde kinderen worden vaak ... Meer »

VCO heeft een nieuwe bestuurder.

Dinsdag 28 juni 2016 -  Het verheugt het bestuur van de Stichting u te laten weten dat na een zorgvuldige sollicitatieprocedure een bestuu... Meer »

Uitbreiding CBS Het Baken

Woensdag 22 juni 2016 - Onderwijskundige ontwikkelingen CBS Het Baken HARDERWIJK - Dinsdag 7 juni jl. is bekend geworden dat VCO Harderwijk- Hi... Meer »

Welkom op onze scholen.

Donderdag 14 januari 2016 - Elk jaar worden in de eerste weken van februari de Open Dagen van de basisscholen weer gehouden. In de lokale pers worde... Meer »

Fusie beide VCO's is een feit.

Donderdag 7 januari 2016 - Na een aantal jaren van voorbereiding is op 1 januari 2016 een belangrijk moment bereikt. VCO Hierden en VCO Harderwijk ... Meer »

De VCO-familie is uitgebreid!

Woensdag 9 december 2015 - Donderdag 3 december was het zover. De handtekeningen van de bestuursleden van VCO Hierden en VCO Harderwijk konden word... Meer »