NieuwsRSS

Vacature voor medewerker Personeelszaken

Vrijdag 10 mei 2019 - Wij zijn voor ons stafkantoor per 1 september 2019 op zoek naar een medewerker Personeelszaken voor wtf 0,5 (20 uren per... Meer »

Vacature voor medewerker Financiƫn

Vrijdag 10 mei 2019 - We zijn voor ons stafkantoor per 1 september 2019 op zoek naar een medewerker Financiën voor wtf 0,5 (20 uren ... Meer »

Vacature voor leerkracht Leonardo

Dinsdag 23 april 2019 - We willen in augustus 2019 gaan starten met een extra groep op het Leonardo Harderwijk. Op het Leonardo-onderwijs te Ha... Meer »

Vacature voor leerkracht bij Op Koers

Zondag 7 april 2019 - Het kleine, multidisciplinaire team van Op Koers heeft dringend behoefte aan uitbreiding. Welke leerkracht durft d... Meer »

Asielzoekersschool De Vlieger zoekt een leerkracht!

Maandag 25 februari 2019 - Stichting Proo Veluwe en Stichting VCO Harderwijk-Hierden zijn voor Asielzoekersschool De Vlieger op zoek naar een ... Meer »

Nieuwsbrief Samenwerkingsverband Zeeluwe

Woensdag 13 februari 2019 - Deze februari-nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Ze... Meer »

Elf VCO-scholen voorzien van LED verlichting

Woensdag 13 februari 2019 - In de zomervakantie van 2018 zijn elf van onze scholen door Saled voorzien van LED verlichting. Deze aanpassing zorgt vo... Meer »

Cbs De Schakel zoekt een leerkracht!

Dinsdag 15 januari 2019 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Schakel op zoek naar een nieuwe collega met een pabo-diploma voor groep... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 1 bij cbs De Parel

Donderdag 20 december 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Parel  met spoed op zoek naar een leerkracht voor groep 1 wtf 0,3... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 4 bij cbs De Wegwijzer