NieuwsRSS

Cbs De Schakel zoekt een leerkracht!

Dinsdag 15 januari 2019 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Schakel op zoek naar een nieuwe collega met een pabo-diploma voor groep... Meer »

Gezocht voor cbs De Bron: een enthousiaste leerkracht voor groep 7

Donderdag 3 januari 2019 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Bron op zoek naar een enthousiaste en betrokken leerkracht voor groep 7... Meer »

Cbs De Parel zoekt een leerkracht voor groep 4/5

Donderdag 20 december 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Parel met spoed op zoek naar een Leerkracht voor groep 4/5 wtf 0,5 (wo... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 1 bij cbs De Parel

Donderdag 20 december 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Parel  met spoed op zoek naar een leerkracht voor groep 1 wtf 0,3... Meer »

Enthousiaste en veelzijdige directiesecretaresse gezocht!

Maandag 17 december 2018 - Stichting VCO is voor haar stafkantoor op zoek naar een Directiesecretaresse voor 28 uur Wij zoeken een kundige en fle... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 4 bij cbs De Wegwijzer

Dinsdag 13 november 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Wegwijzer per zo spoedig mogelijk op zoek naar een leerkracht m/v voor ... Meer »

Vacature Directeur voor cbs Het Baken