NieuwsRSS

Vacature leerkracht groep 3 Startblok

Vrijdag 12 oktober 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor CBS Het Startblok per 29 oktober 2018 op zoek naar een   Leerkracht m/v ... Meer »

Vacature leerkracht groep 8 Wegwijzer

Vrijdag 12 oktober 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor CBS De Wegwijzer per 29 oktober 2018 op zoek naar een       ... Meer »

Nieuwsbrief samenwerkingsverband Zeeluwe mei 2018

Woensdag 27 juni 2018 - Deze nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Zeeluwe. Vo... Meer »

Vacature groep 1-2 Willem Alexanderschool

Dinsdag 26 juni 2018 - Het bestuur van de Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs Willem Alexander, Veldkamp 33, met ingang van het nieuwe... Meer »

LED verlichting voor negen scholen

Woensdag 6 juni 2018 - Kort geleden is een deal gesloten waarmee negen van onze schoolgebouwen worden voorzien van duurzame led verlichting. De... Meer »

Nieuwsbrief samenwerkingsverband Zeeluwe

Dinsdag 30 januari 2018 - Deze januari-nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Zee... Meer »

Vacature leerkrachten vaste invalpool

Maandag 22 januari 2018 - De poolleerkrachten worden gekoppeld aan 1 of 2 scholen. Hier verzorgen zij kortdurende en middellange vervangingen. Daa... Meer »

Open Dagen

Dinsdag 9 januari 2018 - Let op! Onze Scholen houden hun open dag op verschillende dagen en tijden. Bent u op zoek naar een goede basisschool vo... Meer »

Nieuwsbrief Samenwerkingsverband Zeeluwe

Maandag 2 oktober 2017 - Deze nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Zeeluwe. Vo... Meer »

Informatie voor ouders over Passend Onderwijs

Donderdag 9 maart 2017 - Het Samenwerkingsverband Zeeluwe heeft een brief geschreven voor alle ouders van kinderen die extra ondersteuning nodig ... Meer »