U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Nieuwsbrief Samenwerkingsverband Zeeluwe

Woensdag 13 februari 2019 - Deze februari-nieuwsbrief is bestemd voor iedereen die direct of indirect te maken heeft met het samenwerkingsverband Ze... Meer »

Elf VCO-scholen voorzien van LED verlichting

Woensdag 13 februari 2019 - In de zomervakantie van 2018 zijn elf van onze scholen door Saled voorzien van LED verlichting. Deze aanpassing zorgt vo... Meer »

Cbs De Schakel zoekt een leerkracht!

Dinsdag 15 januari 2019 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Schakel op zoek naar een nieuwe collega met een pabo-diploma voor groep... Meer »

Gezocht voor cbs De Bron: een enthousiaste leerkracht voor groep 7

Donderdag 3 januari 2019 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Bron op zoek naar een enthousiaste en betrokken leerkracht voor groep 7... Meer »

Cbs De Parel zoekt een leerkracht voor groep 4/5

Donderdag 20 december 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Parel met spoed op zoek naar een Leerkracht voor groep 4/5 wtf 0,5 (wo... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 1 bij cbs De Parel

Donderdag 20 december 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Parel  met spoed op zoek naar een leerkracht voor groep 1 wtf 0,3... Meer »

Enthousiaste en veelzijdige directiesecretaresse gezocht!

Maandag 17 december 2018 - Stichting VCO is voor haar stafkantoor op zoek naar een Directiesecretaresse voor 28 uur Wij zoeken een kundige en fle... Meer »

Leerkracht gezocht voor groep 4 bij cbs De Wegwijzer

Dinsdag 13 november 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Wegwijzer per zo spoedig mogelijk op zoek naar een leerkracht m/v voor ... Meer »

Vacature Directeur voor cbs Het Baken

Donderdag 8 november 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs Het Baken per zo spoedig mogelijk op zoek naar een Directeur (m/v) w... Meer »

Vacature leerkracht groep 1 Bron

Maandag 5 november 2018 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden is voor cbs De Bron per 7 januari 2019 op zoek naar een Leerkracht m/v voor groep 1 &... Meer »