#jijdoetertoe!

… dat is het motto van VCO.
Alle VCO’ers gaan immers iedere schooldag voor het beste onderwijs.
Wat jij doet, heeft beslist impact op de ontwikkeling van elk kind.
Dat is een geweldige verantwoordelijkheid!

Kom jij er ook toe doen bij VCO?

Ben je ge√Įnteresseerd in onderstaande vacatures?
Overweeg je het traject zij-instroom te starten?
Volg je een opleiding en ben je op zoek naar een gave stage- of afstudeerplek?

Is je christelijk geloof belangrijk in je dagelijkse leven?
Kortom; krijg je zin om ertoe te doen bij VCO?

Bel, mail of kom langs!

Overweeg je het onderwijs in te gaan? Wil je een dag meelopen met een leerkracht?

Neem gerust contact op met Esther Bremmer. Ze kan je voorzien van meer informatie en je helpen bij het wegwijs worden in de verschillende mogelijkheden, zoals het doen van een deeltijdopleiding en het verschil met een zij-instroomtraject. Ze kan je ook informeren over de diverse opleidingsmogelijkheden op verschillende Pabo’s.¬†Aarzel niet om contact met haar op te nemen om samen te sparren en/of je vragen te beantwoorden.

Contactgegevens afdeling P&O:
Reinalda Meyners (HR adviseur): reinaldameyners@stichtingvco.nl
Annemarie Mulder (P&O medewerker): annemariemulder@stichtingvco.nl
Esther Bremmer (bovenschools schoolopleider): estherbremmer@stichtingvco.nl
Kenneth van Harten (bovenschools schoolopleider): kennethvanharten@stichtingvco.nl

Telefoonnummer 0341-431479

Open sollicitatie

Uiteraard kun je een open sollicitatie naar ons sturen. Stuur je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar: sollicitaties@stichtingvco.nl en je hoort spoedig van ons!

Traject werken en leren (zij-instroom/deeltijd)

Heb je interesse om dit traject binnen VCO te starten? Stuur je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@stichtingvco.nl.

Stageplek voltijd studenten

Ben je een voltijdstudent aan Hogeschool Windesheim, de Marnixacademie of Hogeschool Viaa en heb je interesse in een stageplek bij Stichting VCO? Geef dit dan aan bij je eigen Hogeschool en zij brengen je met ons in contact!

Stageplek deeltijd studenten

Ben je een deeltijdstudent en heb je interesse in een stageplek binnen onze Stichting? Mail dan naar estherbremmer@stichtingvco.nl.

Stageplek onderwijsassistent

Studeer jij voor Onderwijsassistent en ben je op zoek naar een stageplek? Wij hebben vanaf juni 2024 weer ruimte!

Overweeg jij de overstap naar het onderwijs? Klik dan op de link hieronder voor meer algemene informatie!